Vår filosofi

“På Renaissance Clinique förhåller vi oss till skönhet genom konst, vetenskap och teknik. Vår kompetenta och engagerade personal strävar efter att erbjuda dig en helhetslösning för att optimera ditt ansikte, din figur och din huds hälsa och utseende” – Dr Rex Christian Kennedy Montroyal MD

Vi vet, skönhet och åldrande är inte alltid rättvist. Vi möter många kvinnor, och även män, som är stressade över sitt normala åldrande och hur det påverkar deras utseende. De har inget emot att bli äldre, men de vill inte se gamla ut. Istället vill de se så unga ut som de känner sig – och det är helt naturligt! Problemet är att deras ansikte och kropp sakta förändras, tyvärr inte till det bättre.

Vår kompetens, arbetsmetod och filosofi kan göra skillnad för dig.

Mer än bara en slogan

Vår slogan ”Skönhet genom konst, vetenskap och teknologi” reflekterar vår förståelse, kunskap, kompetens och ambition. För oss är det inte bara en slogan utan ett arbetssätt och en övertygelse om att inget annat är gott nog.

Sett ur det perspektivet är den enda vägen till ungdomlig skönhet en kombination av vetenskap och konst, som innebär en rekonstruktion av ansiktets och figurens form och struktur och en föryngring av huden i ansiktet.

Hur vi utmanar kroppens åldrande

Kroppens klockan går inte att stoppa, men går att vrida tillbaka. För att lyckas med det och frambringa synliga tecken på föryngring, både på ytan och på djupet, krävs en kombination av olika tekniker och ingrepp som anpassas efter varje individs unika förutsättningar. Och kanske viktigast av allt, som en grund för ett optimalt resultat krävs djup kunskap om:  

 • vad som händer när huden och kroppen åldras, och även
 • kunskap om vad för resultat olika behandlingar kan åstadkomma.

Det handlar alltså inte bara om själva behandlingen; kirurgiska behandlingar, laserbehandlingar och injektioner med Botox eller fillers. Utmaningen ligger i att se åldrande som en förändring som drabbar hela kroppen och därefter individanpassa en behandling, eller en serie behandlingar, som kan försköna utseendet både på ytan och på djupet.

Vår djupa kunskap är därför en trygg grund för dig som patient, oavsett behandling.

Vår arbetsmetod – en väl beprövad kombination för föryngring

Vår “skönhetstriangel” har tre ben:

 • Den mest avancerade tekniken och teknologin.
 • Den medicinska, den dermatologiska och den plastikkirurgiska vetenskapen.
 • Konsterna att skulptera och måla.

Vi föryngrar och återskapar ditt utseende på djupet. Detta är ett resultat av vår välbeprövade arbetsmetod: att kombinera moderna plastikkirurgins vetenskap och teknologi med kompetens och kunskap om konstnärligt skulpterande.

Våra ytliga, icke-invasiva eller mini-invasiva behandlingar kombinerar dermatologisk och biologisk vetenskap med avancerad teknologi som:

 • laser- och ljusbehandlingar
 • IPL
 • ultraljud
 • radiovågor
 • fotodynamisk terapi
 • plasma
 • biokemi
 • kosmetika

Detta för att åstadkomma ytliga förbättringar som är nödvändiga för att föryngra huden och de omedelbara, ytliga strukturerna.

Förutom vetenskapen och tekniken som är inblandad i dessa processer, influeras vi av talangfulla artister, målare och skulptörer.

Återskapandet av förlorade former eller skapandet av nya former (som förenar skulptering med plastikkirurgi) och en förstärkning och förbättring av färger och ytliga strukturer (som förenar måleri med bl a laser, radiovågor och medicinsk hudvård) är oskiljaktiga beståndsdelar i den holistiska syn på ungdom och skönhet som vi strävar efter att, inte bara göra möjlig – utan verklig.

Vad betyder det för dig som patient? Kombinationen dessa pelare skapar de bästa förutsättningarna för statiska och dynamiska resultat – långvarig skönhet, med andra ord.

Ditt bästa jag är ditt rätta jag

Vi tror på det ömsesidiga beroendet i talesättet ”att se bra ut är att må bra och prestera bra”. Vi utmanar därför individer att överösa sina familjer, vänner och bekanta med den positiva energi som förnyelse skapar.

Vi hyllar olikheter och närmar oss alla människor som unika individer. För att tillfredsställa varje patients behov, och få dem att uppnå sina mål, strävar vi efter att erbjuda både enklare och mera omfattande och avancerade kirurgiska tillika icke-kirurgiska behandlingar.

Hög kompetens i ständig utveckling

På Renaissance Clinique tävlar vi inte – vi delar med oss! Vi gör det för att vi har möjlighet att göra det. Vi följer noggrant all internationell utveckling; vi träffar de som är branschledande, kommunicerar med experter, utbyter ständigt idéer och erfarenheter och är öppna för att introducera nyheter utan att experimentera på patienterna.

Vi strävar efter att etablera spetskompetens inom avancerad medicinsk och kirurgisk estetik och klinisk hudvård. Genom utbildning och information kan du fatta ett kompetent beslut och vara delaktig i din behandlingsplan. För oss är din tillfredsställelse, trygghet och säkerhet det absolut viktigaste. Därför strävar vi alltid efter ständig förbättring gällande effektiviteten och säkerheten i våra kosmetiska behandlingar. Det är vår garanti.

Vill du veta mer om vår filosofi, vår arbetsmetod, anställda eller våra behandlingar? Kontakta oss, så hjälper vi dig.