Just nu erbjuder vi gratis konsultation (ord. Pris 750 kr)

Välkommen in på konsultation för plastikkirurgi och kosmetiska behandlingar i en lugn och avslappnad miljö.

För oss är konsultation otroligt viktigt. Den ligger till grund för ett önskat resultat och därför är vi generösa med att ge upp till 60 minuters konsultationstid till alla våra patienter, oavsett om du funderar på att göra en behandling eller kirurgiskt ingrepp. Vi har många olika behandlingar att välja på b la. fillers, ipl, och Fraxel laserbehandling, bara för att nämna några. Ett axplock av kirurgiska ingrepp som vi utför är fettsugning med Advanced Laser Lipo, fettransplantation, ögonlocksplastik, ansiktsplastik och bröstoperationer. Oavsett vad du funderar på att göra är det viktigt för oss att du som kund ska känna dig trygg och få svar på alla dina frågor under konsultationen. Boka din konsultation idag, just nu är den gratis (ord. pris 750 kr).
Under konsultationen har du som patient möjlighet att få svar på samtliga frågor om ingreppet och/eller behandlingen. Kirurgen i sin tur ger dig som patient all information som är relevant som t.ex risker, komplikationer, konvalescens och eftervård. Därefter får du en estetisk analys, samt förslag på den teknik eller operationsmetod som lämpar sig bäst för dig.

Information om konsultation:

  • Tid: Upp till 60 minuter
  • Du får: Estetisk analys

Tänk på det här innan du bokar konsultationstid:

  • Du ska vara helt frisk
  • Du måste vara minst 18 år

Så förbereder du dig innan konsultation

Kom förberedd till din konsultation! Det gör du bäst genom att samla en lista med frågor som du sedan tar med dig till konsultationen. Under konsultationen ber vi dig besvara alla frågor ärligt och noggrant. Detta för att vi ska kunna göra en så korrekt bedömning som möjligt.

Har du några frågor om vår konsultation för plastikkirurgi och kosmetiska behandlingar? Kontakta oss så hjälper vid dig direkt.