Överblick över dina finansieringsalternativ

Hur vill du finansiera dina kosmetiska behandlingar? På Renaissance Clinique ger vi dig valfriheten att själv välja hur du vill betala. Därför erbjuder vi flera olika betalningsalternativ, så att du som patient enklare kan fatta ett beslut. Vi kan även hjälpa dig med en finansieringsplan där du bekymmersfritt delar upp din betalning, eller så väljer du att gå via din egen bank. Valet är ditt.

Viktigt! Priset vi ger dig under konsultationen inkluderar alla kostnader, det tillkommer inga dolda kostnader för t ex operationssal eller andra avgifter.

Kontant

Vi tar emot betalning med kontanter och godtar i regel enbart Svenska Kronor (SEK) såvida inte undantag görs.

Postanvisningar och checkar

Vi accepterar postanvisningar och checkar för vilken summa som helst.

Kreditkort

Vi accepterar alla större kreditkort som:

  • Master Card
  • Visa
  • American Express

Finansiering för kosmetiska behandlingar/ingrepp – så gör du

Vi tycker inte att man ska behöva senarelägga kirurgiska ingrepp som man verkligen vill göra. Och man ska inte heller behöva oroa sig för att inte kunna betala.

Med vår finansiering ger vi dig möjligheten att betala av din kosmetiska behandlingar/ingrepp under en längre tid, i en takt som passar dig varje månad.

Att göra en låneansökan går snabbt och är säkert. Det ett populärt finansieringsalternativ inom kosmetiska ingrepp som hundratals av våra patienter har valt. Dessutom är vår partner Medical Finance det mest prisvärda alternativet jämfört med alla konkurrenter.

Vill du veta mer om vår finansiering av kosmetiska behandlingar? Här finns mer information om vår partner (Medical Finance) och deras olika låneprodukter.


Självklart är du alltid välkommen att gå via din egen bank, finansinstitut eller kreditföretag för att säkra dina lån. Vi hjälper dig oavsett för att du ska känna dig så trygg som möjligt med din behandling.

Kontakta oss om du har några frågor kring betalningsalternativ, finansiering eller priser.