Strandvägen – klinik & mottagning

Renaissance Clinique
Aesthetic Laser & Cosmetic Dermatology Center

Vårt center för estetisk laserkirurgi och medicinsk hudvård är beläget på den prestigefulla och exklusiva adressen Strandvägen 15. Centret har regelbundet figurerat i olika tidsskrifter för design och arkitektur, och inredningen har beskrivits som en av de vackraste i Stockholm. Här har vi samlat den mest avancerade tekniken som marknaden har att erbjuda, vilket gör centret teknologiskt oöverträffligt.

Med den enormt snabba utveckling som pågår inom estetisk och medicinsk sjukvård, med näst intill dagliga lanseringar av ny teknologi, är det ett måste för ambitiösa kliniker att hålla sig ajour med utvecklingen av ny banbrytande teknik. Vi är fast beslutna att behålla vår ställning som en teknologiskt sett oöverträfflig klinik. För att kunna göra det följer våra läkare utvecklingen inom branschen på daglig basis, deltar regelbundet i alla internationella möten och har regelbunden kontakt med ledande läkare, ingenjörer och experter i både Europa och USA.

Vi har kombinerat kunskapen från en lång rad medicinska experter för att skapa en modern och allsidig plastikkirurgisk anläggning. Vår specialanpassade klinik för estetiska laserbehandlingar och medicinsk hudvård erbjuder ett komplett utbud av skönhetsbehandlingar, inklusive estetisk laserkirurgi och medicinsk hudvård. Skönhetsbehandlingar med laser, plasma, ultraljud, radiovågor och IPL förenar två konstformer; måleri och skulptering, vilket leder till mera bekvämlighet, fler alternativ och valmöjligheter och inte minst överkomliga priser. Därtill har vi samlat branschens bäst kvalificerade personal som löpande utbildas internationellt. Vi har också gjort vårt bästa för att skapa en estetiskt tilltalande, avslappnande, trygg och välkomnande miljö där våra gäster känner sig som hemma.

Kontaktinformation
Renaissance Clinique
Aesthetic Laser & Cosmetic Dermatology Center
Strandvägen 15
114 56 Stockholm, Sweden
Telefon: 08-66 70 800
Mobil: 0735-366 339