Operationsavdelning

Renaissance Clinique Sculptrex Sculptural Plastic Surgery

Vårt spektakulära Panorama Operation Center, som ligger på 18: e våningen i det exklusiva Ariadne Hotel med utsikt över både hav och himmel är en plastikkirurgisk anläggning som erbjuder både öppen- och sluten plastikkirurgisk vård. Anläggningen innehar den högsta certifieringsgraden som finns för en kirurgisk mottagning. Här använder vi den mest avancerade och banbrytande teknologin för att säkerställa den bästa kvaliteten, den högsta standarden, de bästa resultaten och den bästa möjliga patientsäkerheten. Vidare kan våra patienter åtnjuta hotellets bästa service och ha tillgång till de bästa sviterna och andra faciliteter. Detta till privilegierade priser.

Även här har vi kombinerat kunskaperna från en lång rad medicinska experter för att skapa en mycket innovativ och allomfattande plastikkirurgisk anläggning. Vårt specialanpassade plastikkirurgiska center erbjuder ett komplett utbud av estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi med fokus på ansikte och figurskulpterande behandlingar/ingrepp. Återigen har vi samlat den bästa teknologin under ett och samma tak, och vi har inte kompromissat med patientsäkerheten, anestesiologisk utrustning, operationsinstrument eller postoperativ vård.

Förbered dig på att kliva in i en spektakulär miljö med den mest avancerade teknologin som finns där för din säkerhet. Förbered dig på en anläggning med enorm operationskapacitet, men med hotellik miljö och service. För trots att centret har tillgång till tre operationssalar och har potential att bli en av de största klinikerna, är vår enda ambition att göra dig till huvudperson på vår klinik. Du kommer inte att känna dig som en av många patienter, utan som den enda. Vår ambition är långt ifrån att vara en av de största klinikerna, tvärtom strävar vi efter att vara en klinik med hög kvalitet och därför föredrar vi att förbli personliga och individuella, med fokus på kvalitet och överkomliga priser. ”Det vackra är det lilla”.

Renaissance Clinique Sculptrex
Panorama Plastic Surgery Center
Hotel Ariadne Plan 17
Södra Kajen 37
115 74 Stockholm, Sweden
Telefon: 08 66 77 890
Fax: 08 66 77 891
Mobil: 0739 980 900