Smart lipo – för dig som vill ha tydliga resultat

Funderar du på att göra en Smart lipo? Vill du veta mer om Smart lipo dess metoder och biverkningar? Har du överflödigt fett som stör din självkänsla? Då har vi lösningen. Vi heter Renaissance Clinique och erbjuder dig professionell och resultatfokuserade metoder som Smart lipo.

Smart lipo är fettsugning med laser. Det är en metod som har utvecklats kraftigt och nu kräver mycket lite invasiva ingrepp för effektiv fettreducering och kroppsskulptering. Genom användning av den mest kraftfulla Diode-lasern för fettsugning kan Advanced Laser Lipo verkligen göra skillnad för hur du ser på din kropps form och kontur.

Om du har funderat på att göra ett plastikkirurgiskt ingrepp men inte riktigt vågat ta steget ännu vill vi gärna berätta hur vi ser på saken. Vi tror på det ömsesidiga beroendet i talesättet ”att se bra ut är att må bra och prestera bra”. Vårt fokus är att du ska bli 100 % nöjd, höja din självkänsla och vara stolt över din kropp och ditt utseende efter din behandling hos oss. Vår engagerade personal står redo och strävar efter att erbjuda dig en helhetslösning för att optimera din hälsa och ditt utseende.

Smart lipo – för dig som vill ha tydliga resultat

Vi har samlat den mest avancerade behandlingen och teknologin under ett och samma tak. Genom att förena hög kompetens inom estetisk plastikkirurgi, kosmetisk dermatologi, estetisk laserkirurgi och anti aging-medicin kan vi introducera ett helt nytt förhållningssätt till modern klinisk estetik.

När du gör en Smart lipo injiceras avancerade laserfiber genom en smal kanyl där den senaste fiberoptiken guidas till att slå sönder fettcellen och effektivt smälta fettet, medan den unika laserenergin absorberas av omgivande vävnad och förhindrar brännskador och blåsor. Det smälta fettet kan sedan enkelt absorberas av kroppen eller tas bort genom att det sugs ut, det beror på ditt behandlingsområde.

Fördelarna med Smart lipo är att du efteråt kan omedelbart återgå till dina normala sysslor, återhämtningstiden är väldigt kort. Det här avancerade men säkra ingreppet kan behandla små områden med fettdepåer såsom hakan, armarna och knäna som tidigare varit omöjliga att behandla. Det krävs bara en enda behandling som tar 60-90 minuter. Advanced Laser Lipo har också reducerat behandlingstiden för större områden som mage och lår.

Du kan vara helt trygg när du gör Smart lipo hos oss. Vi följer noggrant all internationell utveckling; vi träffar branschledarna och kommunicerar med experter. Allt för att kunna erbjuda dig den bästa behandlingen. Välkommen till Renaissance Clinique!