Referenser – vad våra patienter säger om oss

Anna B 46 år, Advokat

Bästa Dr Montroyal!

Tack för ett fantastiskt resultat, professionellt bemötande och för att du är som du är.

Jag gjorde mina ögonlocksoperationer vid Renaissance Clinique i deras fantastiska operationsavdelning. Två timmar efter ögonlocksoperationerna var jag ute på promenad och tre dagar efter operationen var jag tillbaka på jobbet. De närmast osynliga stygnen togs bort dag sex efter operationen, och nu tre månader efter, kan man inte ens se snitten!

Karin G 59 år, Ortoped

För 12 år sedan gjorde jag ett ansiktslyft. Resultatet varade i 5 år och sedan gjorde om samma operation vid en annan känd klinik. Där fick jag ännu fulare ärr samt sämre resultat, så efter flera konsultationer vid olika kliniker rekommenderades jag av en läkarkollega att besöka Dr Montroyal vid Renaissance Clinique. Jag insåg direkt att jag har att göra med en mycket kompetent kollega, en plastikkirurg som direkt kan identifiera vilka estetiska behov man har. Han är en mycket noggrann och informativ plastikkirurg med en stor konstnärlig talang. Nu sex år efter operationen är jag fortfarande mycket nöjd. Jag har redan rekommenderat flera av mina kollegor till Renaissance clinique för olika operationer och behandlingar. Nästa månad kommer Dr Montroyal ta hand om min hängande mage!

Sofia L 39 år, Lärare

För två år sedan gjorde jag en bröstförstoring på Renaissance Clinique. Mycket trevlig personal och en fantastisk plastikkirurg. Dr Montroyal är mycket kompetent, konstnärlig, begåvad, välutbildad och ödmjuk. Redan två dagar efter operationen kunde jag köra bil, trots att implantaten var inlagda under min bröstmuskel. Ingen sjukskrivning efter operationen behövdes. För ett år sedan utförde han en övre öronplastik på mig – jag är mycket nöjd med resultatet. Rekommenderar honom varmt!

Charlotte N 46 år, Sjuksköterska

Dr Montroyal gjorde laserfettsugning på min mage, mina “kärlekshandtag” samt mina lår under en helg. Operationen gjordes vid deras fantastiska klinik vid Hotell Ariadne. Under operationen togs 8 liter fett bort och jag kunde se en fantastisk skillnad direkt! Jag behövde inte sjukskriva mig efteråt och inte heller någon kompletterande bukplastik. Nu (ett år efter operationen) har jag fått både livsglädje och motivation tillbaka. Jag har börjat träna och gått ner ytterligare 12 kg. Just nu behövs ingen bukplastik, men om det behövs vet jag vem jag ska vända mig till. Vilken kirurg, vilken fantastisk människa, och konstnär! Rekommenderar honom varmt!

Anders S 40 år, Fastighetsskötare

Under många år hade jag problem med övervikt och stora bröst, vilket gjorde att jag skämdes för att visa mig på stranden. Min storasyster är läkare och hade själv gjort bukplastik och fettsugning för några år sedan på Renaissance Clinique. Hon var mycket nöjd, så hon följde med mig på en konsultation på kliniken. Dr Montroyal är en mycket kunnig och förtroendeingivande plastikkirurg. Jag fick mycket detaljerad information och man föreslog fettsugning för min mage, mina “kärlekshandtag” samt en fettsugning + kirurgi för mina bröst.  Resultatet är över förväntan! I år har jag varit på stranden och har inga komplex. Jag har fått mitt självförtroende tillbaka. Tackar min syster samt Dr Montroyal för en operation som har förändrat mitt liv till bättre.

Maria M 56 år, Butikschef

Jag vill vill tacka personalen på Renaissance Clinique för ett mycket trevlig bemötande och deras omsorg.

Dr Montroyal gjorde mitt ansiktslyft och föryngrade min hud med flera olika behandlingar, däribland kemisk peeling samt Fraxel laser. Det otroliga är att jag nu ser minst 10 år yngre ut, helt utan att se opererad ut. Jag har fått har fått massor av beröm från mina vänner och bekanta. Ingen har ens märkt av att jag genomgått en operation. Själva operationen gick mycket smidig till och jag hade ingen konvalescens. Nu har jag fått min livsglädje och ungdom tillbaka. Tackar all personal vid kliniken och särskilt Dockor Christian Montroyal som, in i minsta detalj, har engagerat sig in i mina problem med ansiktet. Han är guld värd! Rekommenderar kliniken till alla.

Samira D 32 år, Musiker och konstnär!

Vilken fantastisk kirurg, vilken konstnär, vilken artist!

För 2 år sedan utförde Dr Montroyal en kroppsskulptur på mig som innefattade fettsugningar vid flera ställen och rumplyft + rumpförstoring med hjälp av mitt eget fett. Resultatet är otroligt fint! Nu känner jag mig mer attraktiv och är stolt över mig själv. Förra året kompletterades det hela med en bröstförstoring + bröstlyft. Resultatet var lika fint även den här gången. Jag rekommenderar den här kliniken och just den här kirurgen till alla ni som letar efter någon utöver det vanliga.