Fractional Micro Plasma Radiofrequency (PMPRF)

Fractional Micro Plasma Radiofrequency AccentXL, från Alma Laser är en minimalt ablativ radiofrekvensbaserad teknologi som orsakar multipla och kontrollerade mikroperforeringar i huden. Tekniken skapar mikroutsläpp av plasma i mellanrummet mellan applikatorn och vävnaden tillika hudytan. De här utsläppen är vanligen kanaliserade i form av streamers eller gnistor. Utsläppsparametrarna kan kontrolleras med hjälp av amplituden och behandlingstiden.

Vad används den till?

AccentXL Fractional Micro Plasma Radiofrequency används vid hudåtstramning, för behandling av fina linjer och rynkor, förbättring av acneärr, hudbristningar, ärr efter vattkopper och solskadad hud. Behandlingen kan enkelt kombineras med andra behandlingar. Behandling kan ges med ett handinstrument som förs fram och tillbaka över hudytan eller med en stationär teknik. Detta för att uppnå en ablativ och termisk effekt som ska leda till hudåtstramning.

Hur många behandlingar krävs?

För optimal förbättring har det visat sig att en serie av tre till fem behandlingar med fyra veckors mellanrum är det mest effektiva. Huden kommer att se solbränd ut direkt efter behandlingen. Intervallen mellan behandlingarna varierar därför från patient till patient baserat på individens läkningsförmåga och behandlingsdjupet. Resultatet är både omedelbart och progressivt med märkbara effekter som kommer fram gradvis under en period på en till tre månader. Kollagenets återuppbyggnad fortsätter i upp till sex månader.

Video

Klicka nedan för att titta på filmen!


LBT Lasers – PixelRF (Accent XL)