Kombinationsbehandlingar

För att föryngra huden och få ett mer ungdomligt utseende är det vanligt att det krävs en kombination av behandlingar för att uppnå önskat resultat. Med ett brett utbud av kombinationsbehandlingar tillgängliga skräddarsyr Renaissance Clinique behandlingen efter varje patients önskemål och behov.

Här kan du läsa mer om våra priser. Kontakta oss för att boka tid för konsultation, eller för personlig rådgivning.

Vad är kombinationsbehandlingar?

För att vrida tillbaka klockan och föryngra huden krävs det oftast en kombination av olika tekniker och behandlingar för att uppnå önskat resultat. Det finns trots allt ingen universallösning som passar alla. För ett optimalt resultat krävs det att den klinik som patienten vänder sig till har bred kunskap om åldrande, olika behandlingar och vad man kan uppnå med hjälp av dem. Det handlar inte bara om laserbehandlingar eller injektioner med Botox eller Restylane, utmaningen ligger i att betrakta åldersförändringarna som någon som drabbar hela ansiktet och kroppen för att därefter rekommendera lämpliga behandlingar som kan möta patientens estetiska önskemål. En kombination av behandlingar kan möta alla samtliga specifika behov och till ett mer förmånligt pris än om patienten genomgår varje behandling för sig.

Föryngra ansikte eller kropp

Vi på Renaissance Clinique har ett brett utbud av behandlingar som vi är noga med att skräddarsy för att passa patienten behov och önskemål. Detta gör att vi kan behandla i princip alla patienter, oavsett om behandlingens mål är att eliminera fina rynkor och linjer i ansiktet eller om det istället är en total kroppsskulptering som är aktuell. Med både välkända och beprövade behandlingar i vårt utbud kan du känna dig trygg när du vänder dig till oss.

Kontakta oss idag

Här i menyn till höger kan du läsa mer om varje specifik behandling som vi erbjuder för att föryngra huden i ansiktet och på kroppen för ett mer ungdomligt utseende. Du är även varmt välkommen att kontakta oss direkt för att få personlig hjälp i vilken behandling som kan tänkas passa just dig. Vi arbetar med hög diskretion åt alla våra patienter.