Icke-kirurgisk ansiktslyftning

Trots att vi alla åldras, vill ingen av oss se tecken på åldrande. Även om vi äter bra och tränar mycket blir huden med åren slappare och tappar den spänst och form som vi förknippar med ungdomen. Accent Radiofrequency Therapy kan återskapa ett ungdomligare utseende. Behandlingen är icke-invasiv och stramar upp slapp hud, främjar hälsosam kollagenproduktion och förbättrar din kropps konturer.

Fastare och ungdomligare hud utan operation; Accent är säkert, smärtfritt, enkelt och kostnadseffektivt.
Accent kan lyfta kinder, panna, käklinje och hals med långvarig effekt. Accent kan också strama upp hud som blivit slapp till följd av viktnedgång. Behandling med Accent Radiofrequency är effektiv, icke-invasiv och enkel för patienten.

Är Accent XL säker?

Behandling med Accent är riskfri eftersom den, med hjälp av avancerade försiktighetsåtgärder, kyler ner din hud och på så sätt förbygger både obehag och brännskador. Under behandlingen kommer läkaren att värma upp det innersta hudlagret med Accent RF samtidigt som huden kyls. När det inre lagret värms upp uppstår en naturlig reaktion som främjar produktionen av nytt kollagen. Resultatet; en återskapning av mjuk, elastisk och ungdomlig hud. Accent RF kan behandla slapp hud var som helst på kroppen. Metoden är vanlig för att behandla den tunna, slappa huden man ofta ser på halsen eller på överarmarna. Metoden är också utmärkt för att strama upp huden på magen, låren, bröstkorgen och brösten.

Behandlingen och vad du kan förvänta dig

Under behandlingen kommer läkaren att använda Accent Radiofrequency för att värma upp hudens innersta lager samtidigt som det yttre lagret kyls ner. Beroende på storleken på behandlingsområdet kan behandlingen ta upp till en timme vilket är ungefär vad en behandling för ansiktet tar. Efter behandlingen kan du omedelbart återgå till dina normala sysslor. Lätt rodnad kan uppstå efter behandlingen, men den borde försvinna inom 24 timmar. Generellt krävs inte mer än fyra till sex behandlingar med två veckors intervall. Uppvärmningen gör att de djupa strukturerna i huden stramas upp med omedelbar verkan. Med tiden kommer också nytt kollagen att produceras som ytterligare stramar upp huden för en ännu vackrare, naturlig och mera uppstramad look. Några få behandlingstillfällen kan ge mycket goda resultat, men vår professionella personal kan komma att rekommendera kompletterande behandlingar för att bevara och förbättra ditt slutresultat.

Gör det ont?

Hur mycket smärta man tål är individuellt, men de flesta hanterar Accent RF med endast lite eller inget obehag. Genom selektiv, dermal uppvärmning stimulerar Accent Radiofrequency produktionen av nytt kollagen och förbättrar på så sätt hudens struktur. Accent RF är snabb och kräver inte bedövning eller efterföljande återhämtningstid. Patienten kan återgå till sina normala sysslor omedelbart. Och det bästa av allt – hudåtstramning med Accent RF ger en stadig förbättring med utmärkta resultat även på lång sikt.

Video

Titta gärna på våra tre filmer nedan.


Accent ® XL- Så funkar det!

Accent XL video

Accent XL i tv-programmet “The Doctors”