Hudåtstramning

Eftersom huden i ansiktet och på kroppen blir slappare allt eftersom vi blir äldre ökar behovet av icke-invasiva ingrepp som kan strama upp huden. Accent Radiofrequency Therapy och Near Infraread är icke-invasiva och därmed riskfria ingrepp som främjar kollagenproduktionen med ett ungdomligt utseende som följd.

Här kan du läsa mer om våra priser för hudåtstramning. Kontakta oss för att boka tid för konsultation, eller för personlig rådgivning.

Vad är hudåtstramning?

I takt med att vi åldras blir huden slappare, vilket med tiden kan leda till att huden på kindbenen hänger ned över kinden, att skinnet på halsen veckar sig och ögonlocken ser tunga ut. Liknande fenomen kan ses på kroppen; på magen, armarna, låren, rumpan och knäna.

Hur behandlar vi detta? Genom icke – invasiva och därmed odramatiska ingrepp som hjälper kroppen att ersätta äldre kollagen med nytt, vilket ger en uppstramande effekt. Icke-invasiva metoder för hudåtstramning har blivit betydligt mer avancerade genom åren och ger en gradvis förbättring med ett naturligt slutresultat.

Två effektiva metoder för hudåtstramning

Vi på Renaissance Clinique arbetar med två icke-invasiva metoder för hudåtramning; Accent Radiofrequency Therapy och Near Infraread.
Accent Radiofrequency Therapy värmer upp det innersta hudlagret samtidigt som huden kyls, varpå kollagenproduktionen stimuleras. Resultat är en mjuk, ungdomlig och elastisk hud som förbättrar kroppens konturer.

Near Infrared använder ett jämnt energiflöde för att värma upp den dermala vävnad och därmed angripa både lipider och bindväv. Den dermala uppvärmningen hjälper huden att reparera sig utan att epidermis skadas.

Lång erfarenhet – välutbildad personal

Vi på Renaissance Clinique har lång erfarenhet av hudåtstramning med icke-invasiva och riskfria metoder. Vår specialutbildade personal arbetar med den senaste teknologin på marknaden där varje behandling anpassas efter patienten. För oss är det en självklarhet att utföra behandlingar som alltid ger helt naturliga resultat. Att patienten inte ser opererad eller behandlad ut är ett måste.

Läs mer om våra behandlingar i menyn här till höger eller kontakta oss idag så berättar vi vad vi kan göra för dig.