Fillers

Idag kan fillers användas för en rad ändamål, från att fylla ut rynkor till att skulptera näsa och läppar. Med ett flertal fillers tillgängliga kan Renaissance Clinique ge ett slutresultat som alltid ser så naturligt ut som möjligt, oavsett om patienten önskar en tillfällig effekt eller en permanent.

Här kan du läsa mer om våra priser för behandling med fillers. Kontakta oss för att boka tid för konsultation, eller för personlig rådgivning.

Botox och Fillers – en vanlig och odramatisk behandling

En ny studie visar att fylla ut rynkor med Botox eller Hyaluronsyreinjektioner som Restylane är ingenting som de flesta håller hemligt. Studien, som utförts av Aesthetic Surgery Education & Research Foundation, omfattade 687 amerikanska patienter som fått injektioner med Botox eller Hyaluronsrebaserade fillers såsom Juvederm, Restylane, Perlane, Evolence, Prevelle Silk, Hylaform och Captique. Patienterna tillfrågades om de berättat för någon om sina injektioner och nästan alla deltagare, 87 procent, uppgav att de hade det.

Flera fillers för alla behov

Fillers kan användas inom en rad olika områden, från att reducera rynkor och fina linjer i ansiktet till att kamouflera påsarna nedanför ögat, ge fylligare kinder, förstora läpparna, skulptera näsan, minska acneärr samt många fler. Vi arbetar med flera olika typer av fillers för att kunna skräddarsy injiceringen efter de önskemål och behov som varje patient som kommer till oss har. Detta omfattar både fillers med ett tillfälligt resultat såväl som de med ett permanent. Oavsett vilket val patienten gör i den här frågan kan man känna sig trygg med vetskapen att vi endast arbetar med de bästa fillers som marknaden har att erbjuda.

Naturliga resultat

Vi på Renassisance Clinique på Östermalm i Stockholm har lång erfarenhet och hög kompetens inom estetisk plastikkirurgi, kosmetisk dermatologi, estetisk laserkirurgi och anti aging-medicin. Med de bästa maskinerna på marknaden är vi noga med att anpassa samtliga kirurgiska ingrepp efter patienten för att ett så optimalt resultat ska uppnås. Oavsett vad du än önskar uppnå med injiceringen när du vänder dig till oss är vi noga med att slutresultatet ser så naturligt ut som möjligt.

Läs mer om våra behandlingar i menyn till höger.