Vi har lång erfarenhet av att ta bort tatueringar. Vi använder oss av Pixel Laser som metod för tatueringsborttagning som trots en lång läkningstid ger tillfredsställande resultat.

Orsaker till att ta bort en tatuering

Att tatuera sig blir allt mer populärt idag. Även om det är ungefär lika många kvinnor som män som skaffar tatueringar nu för tiden visar studier att kvinnor oftare söker hjälp för att ta bort sina tatueringar mer än vad män gör.

Enligt tidigare genomförda studier är det ungefär 40 procent av de som skaffar tatuering som blir missnöjda, varpå hälften av dessa söker hjälp för att få tatueringen borttagen. Andra anledningar till varför en person önskar ta bort en tatuering är för att de känner att deras identiteter har förändrats varpå de hade börjat ogilla sina tatueringar, de känner stigmatiserade p.g.a. av tatueringarna samt att de får uthärda negativa kommentarer på jobbet, offentliga platser eller i skolan.

Pixel Laser – effektiv tatueringsborttagning

Pixel Laser, eller dermabrasion, är en oerhört effektiv metod för borttagning av tatueringar. Med hjälp av en fraktionerad laserpuls gör behandlingen så att bläckpartiklarna avdunstar, något som verkar effektivt på både svåra färger såväl som tidigare genomförda tauteringsborttagningar med ett klumpigt resultat.

Det är viktigt att känna till att behandlingen är smärtsam, antingen generell eller partiell anestesi krävs. Det kommer även att ta flera månader för huden att läka och återskapas. Resultatet kommer dock att bli det önskade. Läs mer om behandlingen i menyn här till höger.

Ingreppet anpassas efter patienten

Vi på Renassisance Clinique på Östermalm i Stockholm har lång erfarenhet och hög kompetens inom estetisk plastikkirurgi, kosmetisk dermatologi, estetisk laserkirurgi och anti aging-medicin. Med de bästa maskinerna på marknaden är vi noga med att anpassa samtliga kirurgiska ingrepp efter patienten för att ett så optimalt resultat ska uppnås.

Fyll i kontaktformuläret eller kontakta oss direkt för att boka in en konsultation.