Borttagning av tatuering

Många av de som skaffar tatueringar ångrar sitt beslut som en följd av att man känner att sin identitet har ändrats, man har börjat att ogilla tatueringen eller negativa kommentarer från andra. Pixel Laser är en metod för tatueringsborttagning som trots en lång läkningstid ger tillfredsställande resultat.

Här kan du läsa mer om våra priser för borttagning av tatuering. Kontakta oss för att boka tid för konsultation, eller för personlig rådgivning.

En ökad social stigmatisering gör att många idag väljer att ta bort sina tatueringar. Även om det är ungefär lika många kvinnor som män som skaffar tatueringar nu för tiden visar studier att kvinnor oftare söker hjälp för att ta bort sina tatueringar mer än vad män gör. Enligt tidigare genomförda studier är det ungefär 40 procent av de som skaffar tatuering som blir missnöjda, varpå hälften av dessa söker hjälp för att få tatueringen borttagen. Andra anledningar till varför en person önskar ta bort en tatuering är för att de känner att deras identiteter förändrats varpå de hade börjat ogilla sina tatueringar, de känner stigmatiserade p.g.a. av tatueringarna samt att de får uthärda negativa kommentarer på jobbet, offentliga plaster eller i skolan.

Pixel Laser – effektiv tatueringsborttagning

Pixel Laser, eller dermabrasion, är en oerhört effektiv metod för borttagning av tatueringar. Med hjälp av en fraktionerad laserpuls gör behandlingen så att bläckpartiklarna avdunstar, något som verkar effektivt på både svåra färger såväl som tidigare genomförda tauteringsborttagningar med ett klumpigt resultat.

Det är viktigt att känna till att behandlingar är smärtsam, antingen generell eller partiell anestesi krävs. Det kommer även att ta flera månader för huden att läka och återskapas. Resultatet kommer dock att bli det önskade. Läs mer om behandlingen i menyn här till höger.

Ingreppet anpassas efter patienten

Vi på Renassisance Clinique på Östermalm i Stockholm har lång erfarenhet och hög kompetens inom estetisk plastikkirurgi, kosmetisk dermatologi, estetisk laserkirurgi och anti aging-medicin. Med de bästa maskinerna på marknaden är vi noga med att anpassa samtliga kirurgiska ingrepp efter patienten för att ett så optimalt resultat ska uppnås.

Fyll i kontaktformuläret eller kontakta oss direkt för att boka in en konsultation.