Ta hand om och föryngra din hud med våra estetiska behandlingar. Få fylligare och mer sensuella läppar med fillers.

Mindre ingrepp kan göra stor skillnad för din skönhet. Vi arbetar enbart med välbeprövade, fungerande och säkra tekniker inom estetiska behandlingar. Dessa utförs av erfarna och utbildade laser- och hudvårdsspecialister samt läkare.

Laserbehandlingar

Teknologin inom laserbehandlingar utvecklas hela tiden. Och det gör våra tekniker med. Ta reda på mer om våra olika laserbehandlingar för blodkärl, celluliter, borttagning av tatueringar, hudbristningar, permanent hårborttagning, psoriasis mm. Vi har även icke invasiva behandlingar som laser face 360 och laser body 360. Välj behandlingsområde i listan till höger.

Anti-aging

Återställ skadad vävnad och föryngra utseendet med hjälp av dina egna celler. Vi använder oss av de senaste metoderna inom Anti-Aging/Regenerativ Medicin som till exempel Regenerativ Medicin med PLASMA. Läs mer om vår arbetsmetod, om anti-aging och få prisindikation under fliken Anti-aging.

Fillers

Vi har djup insikt för hur kroppens förändras med tiden, men har också teknikerna för att uppnå bästa resultat med fillers. Dessutom använder vi oss enbart av godkända och högkvalitativa produkter för Botulinum och Restylane. Läs mer under fillers för hur vi effektivt förstorar läppar, skapar fylligare kinder, skulpterar näsa, kamouflerar påsar under ögonen och skräddarsyr injiceringen efter dina behov.

Kombinationsbehandlingar

Vårt mål är alltid perfektion och att du ska bli nöjd med resultatet. Därför kan vi även erbjuda en kombination av olika metoder/behandlingar som ger bäst resultat för din skönhet. Vid konsultation kan en kombination av Laser & kosmetisk dermatologi erbjudas tillsammans med ett kostnadsförslag. Läs mer om under kombinationsbehandlingar.