Fetsugning med ultraljud

Fettsugning med ultraljud har blivit allt mer populärt de senaste åren. En rutinmässig behandling som fettsugning numera är, kan effektivt förbättra utseendet hos en person och förändra dennes form och profil. Fettsugning med ultraljud har utvecklats kraftigt och nu krävs väldigt lite invasiva ingrepp för effektiv fettreducering och kroppsskulptering. Det gör verkligen skillnad för hur du ser på din kropps form och kontur.

Fettsugning med ultraljud innebär att mekaniska ljudvågor passerar genom huden och får fettcellerna att vibrera. Vibrationerna stör fettcellernas membran och släpper därmed ifrån sig fettet lättare. Processen minskar trycket på den omkringliggande lymfan, vilket leder till kraftigt minskad svullnad. Sedan forslas fettet via det ökade lymfflödet och lämnar kroppen.

Efteråt behandlingen kan du omedelbart återgå till dina normala sysslor då återhämtningstiden är väldigt kort. Det här är ett avancerat men säkert ingrepp som kan genomföras på områden med fettdepåer som exempelvis mage, armar, rygg, rumpa, ansikte, höfter, hals, haka, knän samt lår. Detta är områden som tidigare har inte varit möjliga att behandla.

Börja med att besöka oss. Hos oss erbjuds du alltid konsultation. Under ditt besök hos oss får du träffa en skicklig läkare som tillsammans med dig går igenom hur dina förväntningar ser ut och lägger upp en behandlingsplan som stämmer överens med dina önskemål. De områden som du är intresserad av att behandla undersöks och mängden fett som ska reduceras beräknas.

Vänd dig till en professionell klinik som utför fettsugning med ultraljud!

Fettsugning med ultraljud är en populär, säker och effektiv metod med många fördelar. Till exempel är fettsugning med ultraljud ingen operation vilket innebär att du slipper narkos, vilket är förenat med många risker. Du slipper också återhämtningstiden efteråt. Detta är en behandling som är både billigare och saknar bieffekter, så som häftig blödning, blåmärken och svullnad. Dessutom har ingreppet en kroppskonturerande effekt vilket gör att huden blir smidigare och mjukare som i sin tur ger ett jämnare resultat.

Renaissance Clinique är en professionell klink inom estetisk plastikkirurgi, kosmetisk dermatologi, estetisk laserkirurgi och anti ageing-medicin. Vår engagerade personal strävar efter att erbjuda dig en helhetslösning för att optimera din hälsa och ditt utseende. Vi erbjuder säker och effektiv fettsugning med hjälp av ultraljud

Vid eventuella frågor och funderingar kan du alltid kontakta oss på Renaissance Clinique. Vi berättar gärna mer om våra fettsugningsbehandlingar med ultraljud och hur den kan gynna just dig utefter dina personliga förutsättningar och behov. Du når oss enkelt via telefon och mail.

Varmt välkommen!