Sclerotherapy / Åderbråcksbehandling

Åderbråck och spindelvener drabbar både unga och äldre kvinnor som en följd av graviditet eller ålder och är lika ovälkommet varje gång. Med ambulatorisk phlebectomy används små punkteringar för att avlägsna blodkärl och kluster av åderbråck där resultatet är naturliga snygga och ungdomliga ben.

Här kan du läsa mer om våra priser för behandling av åderbråck och spindelvener.Kontakta oss för att boka tid för konsultation, eller för personlig rådgivning.

För både yngre och äldre

Åderbråck i alla dess former är alltid lika ovälkommet, oavsett om det gäller ett enstaka eller ett kluster av dessa. Det är oftast graviditet eller ålder som ligger bakom till att en kvinna utvecklar åderbråck, vilket gör att det både är yngre såväl som äldre som drabbas. Oavsett anledningen är åderbråck aldrig önskvärt där den drabbade kan komma att undvika att bära både shorts och kjol såväl som att vistas på stranden. För att återfå sina snygga ben och för att känna sig bekväm med sin kropp igen erbjuder vi högeffektiv ambulatorisk phlebectomy.

Behandling av ”spindelvener”, ådernät

Med ambulatorisk phlebectomy tar man bort blodkärl och kluster av åderbråck med hjälp av en serie väldigt små punkteringar, så små som 1 mm. Dessa punkteringar görs på den hud som angränsar till kärlen för att på så sätt kunna ta den åderbråcken i mindre segment. Kärlen lokaliseras både visuellt och med hjälp av Doppler ultraljud. Ambulatorisk phlebectomy genomförs med lokalbedövning. Behandlingen har en snabb läkning, är näst intill smärtfri, och patienten kan normalt sett återgå till arbetet dagen efter behandlingen. Resultat är lika genomgående som naturligt. Löpning och annan träning är tillåten två veckor efter utförd behandling. Ambulatorisk phlebectomy kombineras ofta med sclerotherapy.

Med den senaste utrustningen och med välutbildade specialister till hands kan du känna dig trygg med att komma till oss för att ta bort dina åderbråck. För oss är säkerhet en hög prioritering, och att vara diskreta ser vi som en självklarhet. Du har även valet att välja 6 månaders delbetalning när du vänder dig till oss.

Mindre uttalade åderbråck behandlas med fördel genom injektion av skleroserande medel, eller genom behandling med IPL, utan behov av kirurgi.

Få tillbaka dina ungdomliga ben – kontakta oss idag.