Förminskning av blygdläpparna

Som en följd av graviditet, barnafödande och ålder kan en kvinna lida av asymmetriska inre blygdläppar. Tillståndet kan göra att kvinnan känner obehag vid samlag och att kläderna skaver. En förminskning av blygdläpparna är en relativt smärtfri behandling som tar bort överskottet av hud och omformar blygdläpparna till att bli symmetriska och estetiskt tilltalande.

Här kan du läsa mer om våra priser för olika ingrepp och behandlingar. Kontakta oss för att boka tid för konsultation, eller för personlig rådgivning.

Vad tillståndet innebär

Många kvinnor idag lider av asymmetriska inre blygdläppar (de två hudflikar som sitter nedåt mot och runt slidöppningen). Detta är ofta medfött, men både graviditet, barnafödande och naturligt åldrande kan förändra blygdläpparnas utseende. Kvinnor som har förstorade eller asymmetriska inre blygdläppar kan känna obehag av detta, bl.a. vid samlag, att kläderna skaver eller att det är obekvämt att sitta i vissa positioner.

Hur förminskning av blygdläpparna går till

En förminskning av de inre blygdläpparna är en relativt smärtfri och enkel behandling. Genom små snitt tas överskottet av hud bort varpå man sedan omformar blygdläpparna. Efter operationen återfår blygdläpparna sin fulla känsel, ibland kan känseln till och med förstärkas. Återhämtningen är snabb och riskerna är få. Trots att ingreppet utförs på kroppens mest intima områden finns det därmed ingen som helst anledning för oro. Resultatet av en förminskning är en symmetrisk, estetiskt tilltalande blygdläpp.

Klinik i centrala Stockholm

Vi på Renaissance Clinique på Östermalm i Stockholm har lång erfarenhet och hög kompetens inom estetisk plastikkirurgi, kosmetisk dermatologi, estetisk laserkirurgi och anti aging-medicin. Med de bästa maskinerna på marknaden är vi noga med att anpassa samtliga kirurgiska ingrepp efter patienten för att ett så optimalt resultat ska uppnås.  För oss är det en självklarhet att arbeta med diskretion, vi erbjuder därför både vilorum såväl som hotell för dig som önskar det.

Boka en konsultation via kontaktformuläret eller ring oss direkt så berättar vi med om vad vi kan göra för just dig.