Vår kropp påverkas av yttre faktorer som ålder, graviditet och viktminskning som alla kan lämna oönskade effekter på ens kropp. För att känna sig bekväm med sig själv och få tillbaka det ungdomliga utseendet erbjuds ingrepp som omfattar allt från fettsugning och bukplastik till armlyft av överskottshud.

Vrida tillbaka klockan

Att känna sig bekväm med sin kropp är att känna sig bekväm med sig själv, men som bekant kan en rad omständigheter påverka kroppen åt ett håll som gör att man inte känner igen sig själv. Ålder, viktminskning eller viktökning, graviditet och amning är några faktorer som kan ge oönskade effekter på ens kropp. För oss är det en självklarhet att erbjuda kroppsbehandlingar som vrider tillbaka klockan och ger tillbaka kroppens ungdomliga utseende.

Ingrepp anpassad efter patienten

Eftersom varje patients behov och önskemål skiljer sig åt är det en självklarhet för oss att erbjuda ett brett utbud av behandlingar som svarar mot varje önskan. Fettsugning med avancerad laser, bukplastik som tar bort överskottshud och överskottsfett, armlyft av lös och slapp hud på överarmarna, vadimplantat för en balanserad form på vaderna, vi erbjuder ingrepp för både män och kvinnor som vill få ett yttre de känner sig bekväma med.

Välutbildad personal

Eftersom vi arbetar med de bästa maskinerna på marknaden från USA och Israel utför vi ingrepp med laserkirurgi som ger ett fullt naturligt och icke-opererat utseende. Att vara diskreta är en självklarhet för oss. Med bra narkosläkare och välutbildad personal kan du känna dig trygg med att vända dig till oss för din kroppsbehandling. Vi erbjuder både vilorum såväl som hotell för dig som önskar det.

Läs mer om våra olika kroppsbehandlingar här i menyn till höger för att hitta det som passar just dig och dina behov.