Bröstförstoring är ett av de vanligaste ingreppen vi utför. Oavsett om du önskar större bröst för att återfå bröstens ungdomliga form, eller en mer dramatisk förstoring, är det här ett ingrepp med få komplikationer, ytterst lite ärrbildning och snabba resultat samt snabb återhämtning.

Över 30 års erfarenhet av bröstförstoring

Vi har över 30 års erfarenhet av bröstplastik och bröstförstoring som en väletablerad klinik med högt säkerhetstänk. Detta tillsammans med moderna tekniker och implantat av högsta kvalitet gör att du får ett naturligt resultat med ytterst lite ärrbildning samt kort återhämtningstid. Vår målsättning: En byst du kan vara nöjd med under många år.

Fördelar med en bröstförstoring, oavsett vem du är

Generellt är det två olika typer av kvinnor som har mest nytta av en bröstförstoring där bägge påverkas mycket positivt av ingreppet:

Den första typen är de kvinnor som har naturligt små bröst, men som alltid har velat ha stora bröst. Dessa kvinnor har ofta ett gott självförtroende men känner att det självförtroendet skulle öka ytterligare med hjälp av större bröst.

Den andra typen av kvinnor som upplever att deras bröst förlorar fasthet, spänst och volym med åren. Dessa kvinnor vill få lika yppiga bröst som de en gång hade, kanske till och med lite större bröst än de tidigare hade. I det här fallet kan ett kompletterande bröstlyft behövas (kan även utföras utan implantat). Kontakta oss för mer information.