Bröstoperationer tillhör de vanligaste plastikoperationerna som utförs idag, från bröstförstoringar med koksalt eller silikon till bröstlyft och bröstreduktioner. Våra kirurger går igenom med patienten vad för sorts ingrepp som är aktuellt. Bröstoperationer lämnar väldigt små ärr och har en kort återhämtningstid.

Bröstoperation på kvinnans villkor

Brösten är en oerhört viktiga för att få en kvinna att känna sig kvinnlig. Som en självklar del av den kvinnliga kroppen står de för både femininitet och skönhet. Det är dock många faktorer som kan påverka bröstens utseende till det negativa och få en kvinna att känna sig osäker på ens kropp, från ålder och kraftig viktminskning till graviditet och amning. Det finns även många som lider av alltför stora bröst och som därför påverkar deras vardag negativt. Oavsett behovet är det viktigt att kvinnan får den hjälp som hon behöver i den här frågan.

Från bröstförstoring till bröstreduktion

Vi ser det som en självklarhet att dels erbjuda ingrepp som kan ge kvinnan de bröst hon känner sig bekväm med, från att återställa brösten till deras ursprungliga utseende till resultat som motsvarar andra önskemål som patienten kommer med. Vi har lång erfarenhet av allt från bröstförstoringar med implantat som silikon och koksalt till bröstlyft och bröstreduktioner.

Små ärr och kort återhämtningstid

Att åtgärda sina bröst är en av de vanligaste plastikoperationerna som utförs idag. Oavsett det ingrepp som är aktuellt innebär det sällan några stora komplikationer. Ärren är små och återhämtningstiden är kort. Vår plastikkirurg går alltid igenom de önskemål och behov som du har som patient för att sedan planera in en bröstoperation som kan ge dig det slutresultat som önskas.

För att göra din bröstoperation så trygg och effektiv som möjligt har vi sett till att ha ett team som enbart består av utbildad personal med gedigen erfarenhet. Vi lämnar också en garanti som gäller 12 månader efter operationstillfället som innebär att vi kommer stå för korrigeringen av bröstoperationen om några eventuella komplikationer mot förmodan skulle uppstå.

Vi arbetar endast med de bästa maskinerna på marknaden och vi är noga med att efterlämna ett resultat som ser naturligt ut. Du kan därför känna dig trygg när du vänder dig till oss.

Läs mer om våra behandlingar i menyn nedan.