Mellanansiktslyft

Mellanansiktslyftet utförs med hjälp av kameror som går in via små snitt i huden varpå läkaren följer ingreppet via en monitor. De små snitten gör ingreppet minimalt med en snabbare, synligt resultat och en kortare återhämtningsperiod för patienten. Operationen tar bort det åldrade utseendet och reducerar de nasolabiala vecken med ett naturligt resultat.

Kontakta oss för konsultation eller vid frågor om mellanansiktslyft.

Ansiktslyft med minimala ingrepp

Ett endoskopiskt mellanansiktslyft reducerar storleken på operationsområdet tack vare av att små kameror förs in under huden som tillåter läkaren att titta på operationen via en monitor. De snitt som man behöver lägga för ingreppet blir därför minimala med ytterst små ärr som följd. Om man vill ha ett ansiktslyft med minimalt med invasiva ingrepp är mellanansiktslyftet därför ett bra val.

Reducerar ansiktets åldrande utseende

Ingreppet är vanligast på patienter som har märkt av att deras kinder har börjat hänga, samt de som har börjat att få tydliga nasolabiala veck runt munnen. Resultatet av ingreppet reducerar det åldrande utseendet i mellanansiktet varpå att man slipper se konstant trött ut. Ingreppet reducerar dessutom behovet av kindimplantat. Tack vare att snitten är mindre blir resultatet synligt snabbare och återhämtningstiden för patienten blir kortare.

Naturligt resultat

Eftersom detta trots allt är ett kirurgiskt ingrepp krävs suturer med en återhämtningstid på upp till 15 dagar. Majoriteten av svullnaden går dock ner redan efter någon vecka. Därför kan du snabbt återvända till jobb och vardag utan att behöva oroa dig för att du ser opererad ut.

Vi arbetar endast med de bästa maskinerna på marknaden från USA och Israel. Detta underlättar vårt arbete med att strama upp hud i ansiktet och att reducera rynkor med ett naturligt resultat som följd.

Upptäck vad ett mellanansiktslyft kan göra för ditt utseende – kontakta oss idag för mer information.