Läppförstoring har på senare år blivit mer och mer populärt. Allt fler har börjat inse att fylliga och putiga läppar nu kan uppnås utan att det krävs någon egentlig återhämtningstid. En läppförstoring ger sensuella läppar samtidigt som injektionen reducerar fina linjer runt munnen. Idag finns det säkra och effektiva metoder med långvarig effekt där Juvéderm med hyaluronsyra är det bästa som marknaden kan erbjuda.

Läppförstoring med Juvéderm / Restylane

Fördelarna med fylliga och putiga läppar är uppenbara. Det anses sensuellt och attraktivt. Fylligare läppar är också förknippat med ungdomlighet eftersom läpparna blir tunnare i samband med att vi blir äldre. Att använda fillers som Restylane för att fylla sina läppar ökar volymen och fylligheten i läpparna vilket i sin tur ger en mer attraktiv kontur samt ett ungdomligt och naturligt utseende. Idag finns det både säkra och effektiva fillers som ser till att ge den effekt som önskas med en i princip obefintlig återhämtningstid, något som troligtvis har bidragit till att läppförstoringar har blivit så pass populära som de är idag.

Fördelar med läppförstoring

En läppförstoring kan korrigera, eller åtminstone förbättra, många synliga tecken på läpparnas åldrande. Behandlingen kommer inte bara att ge dig fylligare och mer sensuella läppar, det kommer också att reducera fina linjer runt munnen. Om man vill ha förbättrad volym samt konsistens  av sina läppar av det bästa slaget är Juvéderm / Restylane det självklara valet. Denna filler bygger upp volym som tidigare förlorats och skapar mjuka läppar som känns naturliga. Behandlingen ger inte en permanent effekt men en väldigt långvarig sådan, du kan därför förvänta dig att resultatet kommer att hålla länge innan det kan bli aktuellt att fylla på igen.

Läs mer om våra behandlingar i menyn här till höger.