Kindlyft

För att minska ålderstecken som har uppstått i mellanansiktet är ett kindlyft ett enkelt ingrepp med stora resultat. Ingreppet i sig omfattar minimalt med åtgärder och tar endast en timme. Kindfett återplaceras på sin vanliga position och överskottshud tas bort varpå önskade veck kring munnen reduceras. Slutresultatet blir ett genomgående förbättring av hela ansiktet.

Kontakta oss för konsultation eller vid frågor om kindlyft.

Kindlyft i mellanansiktet

Med åldern kan mellanansiktet börja hänga som en följd av att fettet smälter eller vandrar neråt i ansiktet. Ett kindlyft är ett enkelt ingrepp som innebär minimalt invasiva åtgärder och som lyfter hela mellanansiktet. Ingreppet tar en timme och utförs genom att ett litet snitt placeras under varje öga. Snitten används sedan för att strama upp och ta bort överskottshud. Eftersom kudden med kindfett återplaceras på sin normala position bidrar det till att vecken kring munnen reduceras.

Ett mindre ansiktslyft

Ett kindlyft kombineras vanligen med en nedre ögonlockskirurgi. Slutresultatet är en reducering av ålderstecknen i mellanansiktet, eliminering av det evigt trötta utseendet och en genomgående uppljusning av ansiktet. Ett mindre ansiktslyft kan man säga. Kindimplantat är inte längre nödvändiga i samband med det här ingreppet och en vanlig patient kan återgå till sina normala sysslor, inklusive sitt arbete, inom 48 timmar. Patienten kommer att märka att blånad och svullnad försvinner inom 14 dagar.

Naturliga resultat

Vår målsättning är alltid att uppnå ett så naturligt resultat som möjligt för alla typer av ingrepp. När du vänder dig till oss kan du därför känna dig trygg med att få ett slutresultat som varken ser konstlat eller opererat ut. Vi ser helt sonika till att vrida tillbaka klockan lite på kroppens åldrande. Alla våra anställda har gedigen utbildning och våra narkosläkare har lång erfarenhet av den här typen av ingrepp.

Kontakta oss idag för mer information och tidsbokning.