Eftersom ansiktet är det första folk möts av är det önskvärt att ha ett väldefinierat ansikte. En underdimensionerat haka kan både skapa en svag ansiktsprofil samt obalans i ansiktet. Idag väljer både män och kvinnor att åtgärda en svag haka. En hakförstoring är ett enkelt ingrepp med omedelbara resultat. Ingreppet utförs av erfarna kirurger på vår klinik i Stockholm.

Hakförstoring i Stockholm

En proportionerlig haka skapar ett välbalanserat och definierat ansikte med en vacker ansiktsprofil som följd. Eftersom ansiktet är det första folk möts av är det självfallet till fördel att dess intryck är positivt. Det finns dock många män och kvinnor idag som lider av en underdimensionerad haka där följden blir en svag ansiktsprofil. För att förstora en underdimensionerad haka och skapa mer balans i ansiktet är det många som väljer att sätta in ett implantat på vår klinik i Stockholm.

Ge ansiktet balans

Kirurgen lägger ett snitt inuti munnen, alternativt under haka, och skapar en ficka för implantatet. Implantatet placeras därefter mellan muskeln och käkbenet där både muskel och käkben ser till så att implantatet sitter på plats utan att röra sig. Målet är att förstärka och förbättra en underdimensionerad haka, något som kommer att ge ditt ansikte en klart bättre balans.

Enkelt kirurgiskt ingrepp

Ärrbildningen från snittet under hakan är ytterst liten, men man kan uppleva blånad och svullnad. Obehag efter operationen kan enkelt kontrolleras med hjälp av smärtstillande som skrivs ut av din kirurg. Du kan vara aktiv samma dag som operationen, men du kan behöva hålla dig till flytande föda under ett par dagar. Det är värt att känna till att hakförstoring är ett av de enklaste plastikkirurgiska ingreppen idag med minimala risker.

Låt oss ge dig personlig hjälp och rådgivning – kontakta oss idag.