Fraxel Laserbehandlingar

Större delen av de laserbehandlingar som erbjuds på marknaden idag klarar inte av att endast behandla det önskvärda området utan att påverka omliggande vävnad negativt. Som resultat förstörs frisk vävnad och förlänger läkningstiden. Den revolutionerande laserbehandlingen Reliant Fraxel Laser behandlar huden fraktionellt och skadar därmed inte omliggande hud. Omliggande frisk vävnad skyndar till det skadade området och förkortar läkningstiden.

Laserbehandling av hud

Åldersfläckar, ärr och fina linjer i ansiktet är några av de oönskade hudåkommor som både män och kvinnor lider av. När dessa hudåkommor sitter i ansiktet, synliga för alla, väljer många att söka sig till en laserbehandling för att få bukt med problemet. Majoriteten av de laserbehandlingar som finns tillgängliga på marknaden idag använder dock en hög effekt för att behandla större områden på huden.

Som konsekvens av detta blir frisk vävnad ofta skadad i samband med behandlingen. Förutom denna oönskade bieffekt förlängs även läkningstiden onödigt mycket jämfört med en behandling vars läkningstid hade kunnat vara kortare. För att uppnå ett önskvärt resultat utan att skada den friska huden krävs en behandling som kan rikta in sig på det specifika område man önskar behandla. Det är därför som vi med stolthet presenterar Reliants Fraxel Laser.

Banbrytande teknologi

Reliants Fraxel Laser bygger på den banbrytande teknologin Fractional Photothermolysis och erbjuder ett nytt förhållningssätt. Tack vare av att huden behandlas fraktionellt minskas behandlingsområdet, något som bidrar till att en unik läkningsprocess kan påbörjas i det att den omgivande friska vävnaden snabbt genererar frisk vävnad till det skadade området och påskyndar läkningsprocessen. Varje behandling med Fraxel Laser påverkar endast 20 procent av det område som ska behandlas. Efter fem behandlingar, med två till fyra veckors mellanrum, kommer därför hela området att ha behandlats utan att omliggande vävnad har tagit skada. Patienten får en behandling med önskvärd effekt helt utan negativa bieffekter.

Fyll i formuläret eller kontakta oss direkt för personlig rådgivning och hjälp.