Behandling av läppar och kindben med Fillers

Välj läppförstoring med naturliga resultat. Vi är ett förstaval för fillers i Stockholm med lång erfarenhet av att använda Restylane.

Du behöver inte se äldre ut än du känner dig. Med restylane slätar du ut rynkor och förstorar läpparna med ett helt naturligt resultat som följd och utan risk för allergisk reaktion. Hudens elasticitet återställs och återfår sin lyster för ett fräscht utseende. Resultatet kan vara i fyra till åtta månader (till skillnad från Radiance som kan vara i upp till sex år) innan det upplöses och blir till vatten som lämnar din kropp utan ett spår.

Fler fördelarna med Restylane

Restylane är en icke-animalisk produkt som utvinns ur hyaluronsyra (som är en naturligt beståndsdel i alla levande organismer). När Restylane har injicerats i huden arbetar kroppens egen hyaluronsyra för att ge volym. Till skillnad från Botox bedövar Restylane inte ansiktsmuskulaturen, vilket gör att man fortfarande forma olika ansiktsuttryck. Och det bästa av allt, behandling med Restylane är relativt smärtfritt och tar vanligen ungefär 30 minuter.

Så behandlar vi med Restylane

Vi har lång erfarenhet av att genomföra olika typer av ansiktsinjektioner med Restylane som fillers av läppar, fillers av kindben mm, både för män och kvinnor.

Så går en behandling till hos oss:

  • Våra legitimerade läkare går igenom hur behandlingen går till och vilka resultat du vill uppnå.
  • Vid behov/önskemål används bedövningskräm innan behandling. När vi förstorar läppar används oftast en annan typ av bedövning, “dental blockad”.
  • Behandlingen genomförs med injektioner i små mängder med en mycket fin nål. Fillern tillför fukt, ger struktur och naturlig volym på de applicerade områdena och jämnar ut synliga linjer.

Efter behandlingen är det vanligt att uppleva lätt rodnad, svullnad, smärta, viss ömhet, klåda eller blåmärke. Dessa reaktioner är vanliga i och med injektioner och försvinner i regel efter några dagar. Vid fillers av läppar rekommenderar vi dig att planera behandlingen lite mer ingående. Detta eftersom läpparna kan svullna och se något ojämna ut några dagar efter behandlingstillfället.

Har du fler frågor om läppförstoring, fillers av kindben restylane eller något annat? Kontakta oss eller boka konsultation.