Vi erbjuder gratis konsultation för hudterapi

Ansiktsbehandlingar

Vi erbjuder olika paket för ansiktsbehandlingar. Vi skräddarsyr behandlingar helt efter din hudtyp och dina önskemål. Vi börjar behandlingen med rengöring, hudanalys, peeling och uppvärmning av huden. Därefter gör vi en djuprengöring, massage och en skön mask. Efter det steget avslutar vi med skyddande och vårdande produkter.

Kemiska peelingar

Kemisk peeling är behövligt för alla hudtyper och hudkonditioner några gånger om året och fungerar för både kvinnor och män. Kemisk peeling görs främst för att avlägsna döda hudceller, samt hjälpa huden slussa ner viktiga ämnen som just Din hud behöver. Vilken peeling vi använder bedömer vi efter en konsultation som sker före behandlingen, och där vi går igenom bakgrund och dina önskemål. Vi behandlar pigmenteringar, åldrande hud, aknebenägen hud, torr hud, och även en hud som bara behöver piggas till med lite lyster och fukt. Efter en kemisk peeling av ansiktet kan man känna av en rodnad som försvinner inom 24h efter behandlingen. Hos oss blir du rekommenderad efterbehandlingsprodukter, och får alltid en plan för att vårda och bevara Din hud.

Cosmelan

Har du tydliga ojämnheter i hudtonen, melasma eller andra pigmenteringar så är Cosmelan den bästa behandlingen för dig. Cosmelan Reducerar/tar nämligen bort ojämnheter och ger en jämn hudton, och passar alla hudtyper och hudtoner. Till denna behandling ingår även efterbehandlingsprodukter som du följer efter ett schema som du får av din hudterapeut efter behandlingen. Priset på behandlingen varierar från behandling till behandling, och det justeras om du till exempel väljer att köpa en kur.

Låt oss ge dig personlig hjälp och rådgivning – kontakta oss idag för en gratis konsultation!