Ansikte

Vi erbjuder Individanpassade ansiktsbehandlingar och helhetslösningar inom ansiktslyft som omfattar allt från trådlyft till halslyft. Djup kunskap och lång erfarenhet tillsammans med den senaste teknologin kännetecknar samtliga behandlingar som erbjuds på vår klinik på Östermalm i centrala Stockholm. Oavsett vilka ålderstecken som patienten lider av kan och kommer de att åtgärdas.

Från trådlyft till ögonlocksplastik

Vrid tillbaka tiden och föryngra ditt ansikte med en individanpassad ansiktsbehandling. Vi erbjuder helhetslösningar som omfattar allt från ansiktslyft och stylage till halslyft och ögonlocksplastik. Med djup kunskap inom området utför vi ständiga förbättringar gällande effektivitet och säkerhet i våra kosmetiska behandlingar, allt för att ge dig ett resultat som motsvarar dina förväntningar.

Återskapa ansiktets form och struktur

Lider du av påsar under ögonen, eller är halsen rynkig? Vill du strama upp huden i ansiktet, eller har du slapp hud under hakan? Oavsett vilket problemområde du än lider av har vi den kunskap och erfarenhet som krävs för att föryngra ansiktet med ett tillförlitligt resultat. Med oss på Renaissance Clinique kan du känna dig trygg.

Klinik på Östermalm i Stockholm

Med hög spetskompetens och den senaste teknologin utför vi behandlingar för både män och kvinnor på vår klinik på Östermalm i centrala Stockholm. Oavsett vilka ålderstecken du än lider av kan du vara säker på att vi har både den erfarenhet såväl som den kunskap som krävs för att häva åldrandets process och ge dig det resultat du önskar.

Låt oss återskapa ditt ungdomliga utseende – läs mer om varje respektive behandling i menyn här till höger.