Våra anläggningar

Renaissance Clinique är en plastikkirurgisk klinik med tillhörande anläggning för både öppen- och sluten vård. Kliniken erbjuder ett komplett utbud av estetisk plastikkirurgi, rekonstruktiv plastikkirurgi, medicinsk hudvård och laserbehandlingar. Våra plastikkirurger är certifierade av Socialstyrelsen, som är den enda instans som får certifiera kirurger inom estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi. När det kommer till plastikkirurgi, medicinsk hudvård och laserbehandlingar är ingenting så viktigt som din säkerhet.

Vi är övertygade om att icke-invasiva och invasiva ingrepp inte ska utföras på samma anläggning. Därför har vi valt att följa den konsensus som råder bland ledande internationella klinker och utför alla invasiva ingrepp på vårt Plastic Surgery Center. Centret är designat och konstruerat av konsulter och ingenjörer med lång erfarenhet av att designa och formge universitetssjukhus. Av samma anledning utförs alla icke-invasiva ingrepp och behandlingar på vårt Cosmetic Dermatology and Aesthetic Laser Surgery Center, ett center specialkonstruerat för medicinsk hudvård, estetiska laserbehandlingar och andra skönhetsbehandlingar. Även denna anläggning är designad av de som bäst vet att möta kraven och önskemålen från dagens och framtidens patienter och besökare.

Renaissance Clinique
Aesthetic Laser & Cosmetic Dermatology Center

Vårt center för estetisk laserkirurgi och medicinsk hudvård är beläget på den prestigefulla och exklusiva adressen Strandvägen 15. Centret har regelbundet figurerat i olika tidsskrifter för design och arkitektur, och inredningen har beskrivits som en av de vackraste i Stockholm. Här har vi samlat den mest avancerade tekniken som marknaden har att erbjuda, vilket gör centret teknologiskt oöverträffligt.

Med den enormt snabba utveckling som pågår inom estetisk och medicinsk sjukvård, med näst intill dagliga lanseringar av ny teknologi, är det ett måste för ambitiösa kliniker att hålla sig ajour med utvecklingen av ny banbrytande teknik. Vi är fast beslutna att behålla vår ställning som en teknologiskt sett oöverträfflig klinik. För att kunna göra det följer våra läkare utvecklingen inom branschen på daglig basis, deltar regelbundet i alla internationella möten och har regelbunden kontakt med ledande läkare, ingenjörer och experter i både Europa och USA.

Vi har kombinerat kunskapen från en lång rad medicinska experter för att skapa en modern och allsidig plastikkirurgisk anläggning. Vår specialanpassade klinik för estetiska laserbehandlingar och medicinsk hudvård erbjuder ett komplett utbud av skönhetsbehandlingar, inklusive estetisk laserkirurgi och medicinsk hudvård. Skönhetsbehandlingar med laser, plasma, ultraljud, radiovågor och IPL förenar två konstformer; måleri och skulptering, vilket leder till mera bekvämlighet, fler alternativ och valmöjligheter och inte minst överkomliga priser. Därtill har vi samlat branschens bäst kvalificerade personal som löpande utbildas internationellt. Vi har också gjort vårt bästa för att skapa en estetiskt tilltalande, avslappnande, trygg och välkomnande miljö där våra gäster känner sig som hemma.

Kontaktinformation
Renaissance Clinique
Aesthetic Laser & Cosmetic Dermatology Center
Strandvägen 15
114 56 Stockholm, Sweden
Telefon: 08-66 70 800
Mobil: 0735-366 339

Renaissance Clinique Sculptrex
Sculptural Plastic Surgery

Vårt spektakulära Panorama Operation Center, som ligger på 18: e våningen i det exklusiva Ariadne Hotel med utsikt över både hav och himmel är en plastikkirurgisk anläggning som erbjuder både öppen- och sluten plastikkirurgisk vård. Anläggningen innehar den högsta certifieringsgraden som finns för en kirurgisk mottagning. Här använder vi den mest avancerade och banbrytande teknologin för att säkerställa den bästa kvaliteten, den högsta standarden, de bästa resultaten och den bästa möjliga patientsäkerheten. Vidare kan våra patienter åtnjuta hotellets bästa service och ha tillgång till de bästa sviterna och andra faciliteter. Detta till privilegierade priser.

Även här har vi kombinerat kunskaperna från en lång rad medicinska experter för att skapa en mycket innovativ och allomfattande plastikkirurgisk anläggning. Vårt specialanpassade plastikkirurgiska center erbjuder ett komplett utbud av estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi med fokus på ansikte och figurskulpterande behandlingar/ingrepp. Återigen har vi samlat den bästa teknologin under ett och samma tak, och vi har inte kompromissat med patientsäkerheten, anestesiologisk utrustning, operationsinstrument eller postoperativ vård.

Förbered dig på att kliva in i en spektakulär miljö med den mest avancerade teknologin som finns där för din säkerhet. Förbered dig på en anläggning med enorm operationskapacitet, men med hotellik miljö och service. För trots att centret har tillgång till tre operationssalar och har potential att bli en av de största klinikerna, är vår enda ambition att göra dig till huvudperson på vår klinik. Du kommer inte att känna dig som en av många patienter, utan som den enda. Vår ambition är långt ifrån att vara en av de största klinikerna, tvärtom strävar vi efter att vara en klinik med hög kvalitet och därför föredrar vi att förbli personliga och individuella, med fokus på kvalitet och överkomliga priser. ”Det vackra är det lilla”.

Kontaktinformation
Renaissance Clinique Sculptrex
Panorama Plastic Surgery Center
Hotel Ariadne Plan 17
Södra Kajen 37
115 74 Stockholm, Sweden
Telefon: 08 66 77 890
Fax: 08 66 77 891
Mobil: 0739 980 900

Relaterade Sidor

Frågor & Tankar? Kontakta oss.

Tel: 08-66 70 800

Bifoga Bild

1+1=?