Laser Body 360°/complete body reshaping

Vad är Body 360°?

Body 360° kombinerar två specialanpassade teknologier; Ultra®XL (Selective Lipolysis Ultrasound) och Accent®XL (RADIO FREQUENCY) för säker, icke-invasiv och näst intill smärtfri kroppsskulptering. Behandlingen ger omedelbart resultat och är det första riktiga alternativet till kirurgiska ingrepp. Några av de kliniska fördelarna med behandlingen är fettreducering (icke-invasiv), hudåtstramning och förbättrad kroppskontur inklusive reducering av celluliter. Att kombinera Ultra®XL med Accent®XL under samma behandlingstillfälle ger det ojämförligt bästa resultatet.

Vad är Ultra®XL?

Selective Lipolysis Ultrasound
Ultra®XL är en revolutionerande teknologi som selektivt bearbetar fettceller utan att påverka blodkärl, nerver eller bindväv. Den här typen av effektiv och säker, utvärtes lipolys behandling kan ges till patienter utan oro för brännskador eller skador på kringliggande vävnader. Icke-invasiv, utraljudsassisterad eliminering av fettceller är således möjligt med endast obetydliga skador på epidermis, dermis eller andra celler i hypodermis. Ultra®XL är selektiv och effektiv mot lokala fettdepåer och med icke-invasiv ultraljudsteknologi reducerar den omkretsen runt t ex midjan i två lägen:

Cold mode
Tunna radiovågor som angriper fettcellen med precision

Hot mode
Kompressionsvågor som termiskt förbättrar processen

Accent®XL

High-Powered Radio Frequency Technology
Accent®XL är ett unikt, multi-tillämpligt, radiovågsbaserat system för icke-invasiv och näst intill smärtfri behandling för hudåtstramning, kroppsskulptering och för reducering av celluliter. AccentXL RF angriper vävnaden med icke-aggressiv, kontinuerlig kontaktkylning, som är bekvämare för patienten och dessutom ger ett epidermalt skydd. Behandling är relativt problemfri och dyra och obekväma eftervårdsprodukter är inte nödvändiga.

AccentXL ger ett högkvalitativt resultat och nöjda patienter. Det är det enda system på marknaden som erbjuder två olika typer av designad radiovågsteknik.

BiPolar

Värmer effektivt upp ytlig vävnad vilket åtgärdar och förbättrar hudens struktur samt drar samman kollagenfibrer, vilket stramar åt och motverkar slapp hud.

UniPolar

Penetrerar och bearbetar djupare vävnad, t ex fett eller celluliter. Vågorna skapar terapeutisk, lokal cirkulation och motverkar ödem genom reabsorbation av ett överskott av gifter och vätskor.

The UniForm module

Angriper celluliter med en kombination av Alma-laserns kärna – RF UniPolar – och en mekanisk lymfdränageteknologi. Effekten av det här är djup hetta som når fettcellerna och förbättrar blodcirkulationen och lymfdränaget. Huden blir dessutom mjukare och smidigare och både underhuden och överhuden krymper.