1064nm Long Pulsed Nd

Borttagning av blodkärl 1064 LP Yag Laser

Vilken typ av blodkärl kan laser behandla?

1064 LP Yag Laser behandlar många olika typer av blodkärl på benen, inklusive spindelvener och retikulära blodådror. Spindelvener är väldigt små kärl som orsakas av att kärlen utvidgas under huden. Det här sker när trycket i kärlet ökar mer än den normala kärlväggen klarar. Kärlens förmåga att stå emot tryck minskar hos kvinnor i takt med att östrogenhalten minskar.

Retikulära blodådror är små, blåfärgade ådror som transporterar blod till hudens vener. Ådrorna har tunna väggar som expanderar när trycket i kärlen ökar. När det här inträffar blir kärlen stora nog att bli missprydande, men de betraktas inte som åderbråck. Spindelvener och retikulära blodådror svara extremt bra på laserbehandling.

Vika är lämpliga kandidater för behandlingen?

Både män och kvinnor kan behandlas. Både ljus- och mörkhyade personer kan dra nytta av laserbehandling. Patienter som äter blodförtunnande medel eller lider av en allvarlig sjukdom är generellt sett inte lämpliga kandidater för behandlingen. Patienter med djup solbränna, ljuskänslighetsstörningar, diabetes, blödarsjuka eller de som äter fotosensibiliserande läkemedel är inte heller lämpliga kandidater.

Hur många behandlingar behövs?

Antalet behandlingar som är nödvändiga för att lösa dina kärlproblem beror på kärlens storlek och din kropps läkningsförmåga. Under konsultationen kommer du att rekommenderas ett uppskattat antal behandlingar, normalt sett är två till tre behandlingar tillräckligt.

Vad ingår i behandlingen?

Behandlingen varar i 30 till 90 minuter. Som ett resultat av behandlingen förstörs kärlväggarna av hettan från lasern. Kroppen påbörjar då sin läkningsprocess. Kärlen krymper och blir mindre synliga eller försvinner helt och hållet. Medicinska studier har visat enastående resultat av laserbehandlingar för synliga blodkärl. 1064 LP Yag erbjuder en skräddarsydd behandling för mer eller mindre alla typer av kärlproblem, inklusive djupt sittande kärl och kärl som inte svarar på annan typ av behandling.

Vilka är bieffekterna och hur lång är återhämtningstiden?

Fördelen med den här behandlingen är att den inte kräver någon återhämtningstid. Du kan omedelbart återgå till dina normala sysslor. Smärtan är vanligtvis mild. Svullnad och blåmärken kan förekomma, men för de allra flesta försvinner detta med tiden. Att minimera solexponering minskar risken för komplikationer avsevärt.

Video

Titta gärna på våra två videos nedan.


Hur man tar bort blodkärl med laser

Blodkärlsborttagning Före/Efter