LED 589nm

Detta galleri är ett samlingsgalleri för Laser & Kosmetisk Dermatologi

Den här behandlingen inkluderar:

 • Five Medical Microdermabrasion
 • Five IPL (Photo Facial)
 • Five LED

En komplett icke-ablativ kombinationsbehandling utan nödvändig återhämtningstid

Behandlingarna görs efter varandra, först Microdermabrasion; sedan IPL, och sist LED.

Medical Microdermabrasion

Vad är Medical Microdermabrasion?
 Microdermabrasion är en mekanisk form av hudexfoliering. En fin stråle microkristaller drivs över huden genom vakuumverkan, exfolierar hudens översta lager och stimulerar kollagenproduktionen i hudens undre lager. Intensiteten kan varieras för att passa alla och sträcker sig från lätt exfoliering till djup men kontrollerad hudslipning. Resultatet är en förbättring av hudens struktur, en synligt jämnare färg, en reducering av fina linjer och synliga porer, färre finnar, förnyad elasticitet och ett ungdomligare utseende.

Vad kan Medical Microdermabrasion åtgärda?

 • Ålderstecken och solskador
 • Acne
 • Grov och tjock hy
 • Lätt ärrbildning
 • Fina linjer
 • Bibehåller din hys hälsa

Microdermabrasion är designad för att genomföras som en kur. Initialt rekommenderas du att börja med en kur bestående av fem behandlingar med en veckas mellanrum . Efter att önskat resultat uppnåtts kan du underhålla resultatet med en ny behandling var fjärde till sjätte vecka.

Hur känns behandlingen?

Beroende på vilken typ av åkomma som behandlas kan behandlingen växla mellan att kännas som avkopplande och milt exfolierande till mera intensiv och djup hudslipning för behandling av envisa och svårbehandlade åkommor. Behandlingen intensitet kan varieras för att passa din individuella bekvämlighet så att du aldrig utsätts för starkt obehag.

Hur ser min hud ut efter behandlingen?

 • Mild till måttlig rodnad och känslighet att jämföras som vid solbränna kan uppstå. Tillståndet vara vanligen i tolv till 48 timmar.
 • Huden känns torr och stramar.
 • Vissa områden kan se mörkare ut vilket beror på att huden förbereder sig på att exfoliera.
 • Olika grader av flagning kan förekomma cirka tre dagar efter behandlingen. Efter att huden har flagnat av har hyn en hälsosam lyster och känns både mjukare och smidigare.

Andra behandlingen: IPL (Photo Facial) Photofacial Intensed Pulsed Light (I.P.L.)

En Photofacial är en serie av behandlingar med Intensed Pulsed Light (I.P.L.) som förbättrar Rosacea, rodnad, spruckna blodkärl, solskadad hud, åldersfläckar, hudstruktur och för tidiga ålderstecken. Behandlingen förbättrar också lätta Acneärr, stora porer och fina linjer. Behandlingen är särskilt effektiv för att förbättra utseendet i ansiktet, på halsen, bröstet och på ovansidan händerna. Den här spännande behandlingen kräver ingen eller väldigt lite återhämtningstid och du kan omedelbart återgå till dina normala sysslor.

Hur fungerar behandlingen?

Intensed Pulsed Light eller I.P.L.innebär en serie av skonsamma pulsationer över behandlingsområdet. Utan att skada huden penetrerar ljuset huden och absorberas av onormalt vidgade blodkärl eller pigment. Värmen orsakar en skada på blodkärlet eller lesionen och kroppen startar då sin naturliga läkningsprocess. Lesionen kommer att mörkna innan den flagnar av eller absorberas av kroppen. Behandling kan ges så ofta som var tredje vecka.

Hur många behandlingar kommer jag att behöva?

För ett optimalt resultat rekommenderas en serie av tre till fem behandlingar. Uppföljande behandlingar en gång om året kan behövas.

Vilka är fördelarna med en Photofacial?

Behandlingen förbättrar solfläckar, ålderfläckar, glåmig hud, ojämna pigment, stora porer, solskadad hud och för tidiga ålderstecken. Behandlingen hjälper också mot rodnad, Rosacea och spruckna blodkärl. Njut av mjukare hud med en jämnare färg och det med minimalt obehag under behandlingen.

Hur går behandlingen till?

Behandlingen varar i 15 till 45 minuter beroende på storleken på behandlingsområdet. Först rengörs behandlingsområdet och en kylande gel appliceras. Ljuspulserna känns ungefär som en snärt från ett gummiband. Efter behandlingen torkas gelen av, huden rengörs och solskyddsfaktor appliceras. Smärtan är minimal men lokalbedövning kan användas för maximal komfort. För den känsliga huden appliceras en kall kompress efter behandlingen.

Finns det några bieffekter?

Bieffekter är ovanliga. Direkt efter behandlingen kan huden vara röd och bruna pigmentfläckar kan se mörkare ut och kapillärerna vara mera framträdande. I ovanliga fall kan svullnad och blåmärken förekomma.

Vilka förbättringar kommer jag att märka av?

Patienterna är generellt sett mycket nöjda med den här behandlingen. Du kan förvänta dig att se en gradvis minskning av rodnad, brustna blodkärl, oregelbunden pigmentering, porstorlek och fina linjer. Efter varje behandling känns huden mjukare och kommer se ut att ha en jämnare hudton.

Tredje behandlingen: LED (light emitting diode) Photomodulation

Förutom längtan efter att bibehålla att ungdomligt utseende, känner vissa personer ängslan inför invasiva ingrepp som är rent kosmetiska. Det finns därför en stor efterfrågan på icke-invasiva ingrepp såsom LED Photomodulation. FDA godkänner behandling med LED Photomodulation för följande indikationer; hudföryngring, Acnebehandling och sår- och smärtbehandling. Behandlingen har inga farliga bieffekter och ingen återhämtningstid är nödvändig.

Funktioner och fördelar med LED therapy

 • Den här behandlingen involverar att huden under en föreskriven tid exponeras för olika våglängder av ljus för behandling av särskilda åkommor. Behandlingen stimulerar huden till att omvandla ljusenergin till cellenergi. Behandlingen har en föryngrande inverkan på cellerna och förbättrar produktionen av både kollagen och elastin.
 • Våglängderna inkluderar vare sig laser eller termiska och ablativa procedurer och ingen återhämtningstid krävs.
 • Det är en smärtfri behandling som resulterar i ett ungdomligare utseende
 • Behandlingen kan ges till personer i alla åldrar
 • Den föryngrar och stramar upp huden och förbättrar strukturen och jämnar ut färgen.
 • Det förbättrar hudens fuktighet, bibehåller hudens styrka, reducerar porer, rynkor och fina linjer
 • Den är effektiv för att motverka pigmentering och acne
 • Den är prisvärd och säker
 • Det är en snabb och mild behandling som ger ett naturligt resultat

LED Photomodulation fungerar i kombination med medicinskt formulerade hudvårdsprodukter och främjar hudföryngring genom att vårda huden med viktiga prekursorer, vilket stimulerar kollagen- och elastinproduktionen som i sin tur främjar DNA-reparation och cellförnyelse. Dessutom stärker behandlingen kärlväggarna samtidigt som den syresätter och driver ut gifter ur huden.

Relaterade Sidor

Frågor & Tankar? Kontakta oss.

Tel: 08-66 70 800

Bifoga Bild

1+1=?