Alma Pixel CO2 Laser

Detta galleri är ett samlingsgalleri för Laser & Kosmetisk Dermatologi

Pixel Perfect™

Återupplivar din hud dramatisk

Låt åren rinna av dig

Nu finns det ett helt nytt sätt för att blir av med dina ålderstecken och säkerställa att din inre strålglans lyser igenom. Metoden kallas Pixel Perfect™ och kan återuppliva din hud dramatiskt.
Den här innovativa laserbehandlingen hjälper till att motverka år av solskador eller Acne. Behandlingen ger märkbara resultat, ofta redan efter en enda behandling.

Bevisad effekt

Om du har övervägt laserbehandling, dermabrasion eller kemisk peeling, men tvekat på grund av återhämtningstiden eller narkosen, kan Pixel Perfect vara lösningen för dig. Behandlingen ger dramatiska resultat genom en överlägsen teknik, men med mindre risker och mycket snabbare återhämtning.

Vad används den till?

Pixel Perfect™, som utförs exklusivt av Pixel® teknologi från Alma Lasers®, låter åldern rinna av ditt ansikte genom att stimulera kollagentillväxt. Den förbättrar både din huds struktur och hudton i kampen mot fina linjer, rynkor och till och med Acneärr.

Dramatisk återupplivning av din hud

Du kommer att se en dramatisk förbättring i hudton och struktur. Många patienter väljer Pixel Perfect därför att den:

  • Tar bort solskador
  • Slätar ut fina linjer och rynkor
  • Minskar porstorleken
  • Fyller igen Acneärr
  • Jämnar ut ojämn pigmentering

Är snabbt och bekvämt

Behandling med Pixel Perfect är säker och effektiv, utan injektioner eller kirurgi. Du kan förvänta dig att huden är röd efter behandlingen – ungefär som när du solat. Dessa symptom en normal del av läkningsprocessen. Beroende på vilken Pixel-teknologi vi använder, kommer tillståndet att förbättras inom tre till fem dagar. Vi erbjuder också behandlingar med Pixel Erbium Laser.

Vad är skillnaden jämfört med andra liknande behandlingar?

Pixel Perfect™ utmärker sig jämfört med andra hudföryngrande alternativ eftersom du efter bara några dagar och en enda behandling ser resultat. Med motsvarande behandling med traditionell laser kan läkningen ta 30 dagar eller längre.

Hur fungerar Pixel Perfect ?

Metoden fungerar genom att skapa tusentals mikroskopiska perforeringar i huden, medan den omgivande huden är oskadd. Det här ger hudens översta lager möjlighet att läka väldigt fort vilket förbättrar din hy avsevärt. Mer detaljerat innebär metoden att Pixel® laserljus penetrerar huden med små kanaler, lika djupa som några ark papper. I varje kanal skapas en mikroskada, utan att omgivande vävnad påverkas. Detta mikroskador (som täcker ungefär 20-30 procent av behandlingsområdet) är det som startar hudens naturliga läkningsprocess. När kollagenet omformas, stramas huden upp och ärr förbättras. Den oskadade omgivande huden är det som snabbar upp läkningen.

Bra resultat, snabbare läkning

Pixel®-teknologin, som utgör Pixel Perfect™, är en utveckling inom hudföryngring med laser, jämfört med tidigare tekniker som har traumatiska bieffekter.

FAQ

Ditt ansikte är en viktig del av vem du är. Lär dig mer om vad som händer med Pixel Perfect™ -behandlingar här.

Är jag en lämplig kandidat för Pixel Perfect?

Alla vars hud uppvisar tecken på åldrande är lämpliga att undergå behandling med Pixel Perfect. De mest dramatiska resultaten ses på de som har provat andra icke-invasiva behandlingar och vill prova något mera aggressivt. Den bästa kandidaten har måttliga solskador, är vid god hälsa, har hälsosamma vanor och tar väl hand om sin hud.

Fungerar Pixel Perfect på alla hudtyper?

Ja, Pixel Perfect kan behandla alla hudtyper, men det är en god idé att konsultera oss på kliniken eftersom det finns sällsynta tillstånd som kan påverka behandlingen.

Hur lång tid tar behandlingen?

Behandlingen tar vanligtvis mindre än 45 minuter, men det kan ta längre tid om besvären är mer avancerade. Din exakta behandlingstid beror på dina individuella förutsättningar.

Är behandlingen säker?

Behandling med Pixel Perfect är säkert och effektivt, utan injektioner eller kirurgi. Du kan förvänta dig en viss rodnad efter behandlingen, men det är fullständigt normalt och varar inte särskilt länge. Så länge du är noga med att följa instruktionerna för hur du ska behandla din hy efter behandlingen, kommer rodnaden att vara din enda bieffekt.

Kommer det att göra ont?

Hur ont det gör varierar från person till person. Generellt känns behandlingen ungefär som en solbränna. Vi kan också skriva ut receptbelagda smärtstillande för din maximala komfort. Känslan av solbränd hud kommer att kvarstå efter behandlingen. Den är en normal del i läkningsprocessen och borde förbättras i rask takt.

Vad händer om jag behöver kompletterande behandlingar?

Pixel Perfect reducerar förvisso tecken på åldrande, men vi kan inte få åldrandet att avstanna. Beroende på i vilket skick din hud är när du kommer in för behandling och hur din livsstil ser ut efter behandlingen, kan ditt nya utseende vara i flera månader eller ännu längre. De flesta patienter är behjälpta av kompletterande behandlingar efter sex till tolv månader för att behålla en hälsosam lyster i hyn (ofta med hjälp av en annan ljusbaserad metod för hudföryngring).

Hur mycket kostar det?

Priset för behandling med Pixel Perfect™ varierar beroende på vilket område du vill behandla och hur din hud ser ut. Var vänlig boka en tid för konsultation på vår klinik!

Relaterade Sidor

Frågor & Tankar? Kontakta oss.

Tel: 08-66 70 800

Bifoga Bild

1+1=?